Джордж Клуни намекна за край на актьорската си кариера

Джордж Клуни намекна, че може да спре да се снима във филми и да се съсредоточи върху работата си като режисьор.
Той направи изявлението по повод премиерата на филма му Suburbicon, в който е зад, а не пред камерата. Лентата ще бъде показана в България на 17 ноември на Киномания 2017.
След Money Monster на Джоди Фостър през 2016 и Ave Cеsar на братя Коен, излязъл пак през 2016, Клуни не се е показвал пред камера, отбелязва „Фигаро“.
След почти 50 филма в кариерата си, след като стана баща на близнаци през юни и след като продаде алкохолния си бизнес, холивудският идол заяви в интервю за „Таймс“, че вече не е на възраст за героични роли: „Дълги години играх, сега съм на 56… Вече не съм този, който съблазнява момичето във филмите. И не трябва повече да съм такъв“.
Клуни все пак не затръшва напълно вратата за актьорски роли. „Ако някой ми предложи роля като на Пол Нюман в „Присъдата“, ще приема незабавно. Но няма много такива роли в момента“, отбеляза той.
Клуни продаде това лято компанията си за текила Casamigos, която притежаваше с двама приятели, за 1 млрд. долара. „Имам пари и мога да се боря да правя филмите, които искам да направя. Ако погледнете ролите ми през последните години, много от тези филми нямаше да бъдат направени без мен. (…) Това е добро използване на известността. Ако имах нужда от пари, щях да направя друго. Снимал съм все пак и реклами за кафе“, казва звездата.

Източник: manager.bg

Няма намерени новини в тази категория.