Queen и Адам Ламбърт с ново турне

Queen и Адам Ламбърт ще имат ново турне през ноември тази година, съобщава Reuters.
Турнето, по думите на музикантите, ще е с изяло нов стейдж, който ще отбележи 40-годишнината от излизането на албума "News Of The World".
"News Of The World" бе най-големият продаван вестник на английски език в света, излизал между 1843 г. до 2011 г. Това е и името на шестия студиен албум на британската рок група Queen, издаден на 28 октомври 1977 г.
"Широката публика знае нашите хитове, така че можем да се откъснем от някои традиционни неща, които хората наистина очакват от нас. Но ще направим и доста повече от това този път", сподели известният китарист Браян Мей пред изданието Evening Standart.
В обиколката ще се включат останалите двама оригинални членове на групата, китаристът Брайън Мей и барабанистът Роджър Тейлър, както и участникът във формата "American Idol" певец Адам Ламбърт, който започва да пее с групата на мястото на покойния фронтмен Фреди Меркюри през 2011 г.
Британските музиканти съобщиха, че ще изпълнят 25 концерта в Обединеното кралство, Ирландия и континенталната част на Европа. Съобщението се появи и в официалния Twitter акаунт на бандата.

Източник: manager.bg

Няма намерени новини в тази категория.