Затварят булеварди в центъра заради снимките на филм

От събота до понеделник включително в централната част на Варна временно ще бъдат наложени промени на движението. Причината е заснемането на филма "Диви" на режисьора Мартин Макариев,  информират от Общината.
На 29 септември, събота, ще бъде преустановено преминаването на превозни средства за времето от 8.00 до 11.00 часа по бул. „Приморски“ - в частта от гаровия площад „Славейков“ до кръстовището с ул. „М. Колони“ (под Шишковата градинка).
На 30 септември, неделя, ще бъде спряно движението за времето от 7.00 до 14.00 часа по бул. „Мария Луиза“ – в отсечката от  ул. „Шипка“ до кръстовището с бул. „Владислав Варненчик“. За същия период забраната ще важи и за отсечката на бул. „Владислав Варненчик“ - от кръстовището с бул. „Мария Луиза“ до кръстовището с бул. „Съборни“, както и за участък от бул.  „Христо Ботев“ - от кръстовището  с ул. „Кракра“ до кръстовището с ул. „Бачо Киро“. Автомобилите на градския транспорт ще преминават по ул. „Съборни“, зад Катедралата.
Също в неделя ще бъде спряно движението на автомобили за времето от 14.00 до 18.00 ч. по  ул. „Драгоман“ - в отсечката от кръстовището с бул. „Мария Луиза“ до кръстовището с бул. „Съборни“.
На 1 октомври, понеделник, ще бъде преустановено преминаването на превозни средства по ул. „Вълноломна“ - за времето от 13.00 до 16.00 часа.
Ограниченията не се отнасят за градския транспорт и почистващите фирми.

Източник: Дарик радио

Няма намерени новини в тази категория.