Първокласна микропигментация от Lash Boutique

Микропигментация… какво всъщност е това? Мнозина от нас знаят отговора, но за онези, които не са толкова запознати с индустрията, ще започнем, като отговорим на този въпрос. Това, по същество, представлява един вид перманентен грим. Той е професионална услуга от салоните за разкрасяване, за чието прилагане е необходим експерт в индустрията с необходимите познания и опит за качественото извършване на процедурата. Изисква специални инструменти, които, ще забележите, приличат леко на моливи. Всъщност те представляват нещо доста подобно. Само дето са с тънка игличка вместо графитна пръчица.

Тази игличка се използва с цел под кожата да се приложи пигмент, откъдето идва и името на техниката – микропигментация. Това, трябва да се има предвид, носи дълготрайни резултати – и поради това попада в графата „перманентен грим“. Помнете, макар да е перманентен грим, той не трае постоянно. Обикновено времето, през което издържа микропигментацията, е около година. Това е така, тъй като в организма ни има специфични клетки от имунната система, които разпознават пигмента като чужд за тялото и се стремят да го изхвърлят. Допълнително и по-бързо отстраняване на пигмента може да протече при хора, чиято кожа е мазна в значителна степен. Предварителното премахване на микропигментацията, от друга страна, се извършва със специален лазер.

Женя Мянкова, чиито услуги можете да откриете на https://myankova.com/, се специализира в грижите за красотата на клиентите си и предлага и техниката микропигментация като услуга в портфолиото си. Това включва и микропигментация на вежди, и такава на устни и очна линия. Тя изпълнява техниките по микропигментация на устни, очна линия и вежди възможно най-безболезнено и при спазване на най-строги условия за стерилност. Освен това прилага единствено висококачествени пигменти и то с първокласни продукти за микропигментация, за да осигури възможно най-добрата услуга на всеки свой клиент.

За да се подложите на процедура по микропигментация няма специфични изисквания и противопоказания, като се изключи алергията към пигментите. Поради тази причина понякога се прави предварителен тест за поносимост. От друга страна, някои кожни заболявания може и да са контраиндикация за прилагане на пигменти. При здрава кожа с ненарушена цялост, обаче, микропигментацията може да се приложи като техника за перманентен грим на вежди, устни и очна линия. С Женя получавате именно това – и то, с най-високо качество и гарантирана стерилност и безопасност. Тя е опитен професионалист с дългогодишен опит в индустрията, който постоянно се самоусъвършенства, за да предостави най-доброто на своите клиенти.

При нея получавате индивидуално внимание при всяка процедура, съчетани с отлични умения и грижа за качеството на всеки един детайл. Женя работи изключително с първокласни материали и по най-съвременни техники за работа, като заедно с микропигментация предлага и други услуги, включително в сферата на перманентния грим, специален грим и прически за поводи, миглопластика и други. На myankova.com можете да се запознаете в детайли с работата на Женя и да потърсите информация за всички нейни услуги, като същевременно изберете от кои от тях искате да се възползвате.