Какъв подарък да изберете за баща си?

Подаръците за татковци могат да включват всичко – от дрехи до различна техника. Често мъжете не са сантиментални, а по-скоро практични, затова е много важно да изберете нещо полезно, което обаче, в същото време, да показва вашата любов и признателност към баща ви.

Техника

Подарък за баща - техника

Първото правило при мъжете е, че те си остават момчета, при които играчките само се променят като вид през годините. Това важи в пълна сила и за вашия татко. Съобразете покупката на подарък за баща с неговите хобита и интереси. Ако обича да гледа телевизия – купете му телевизор, ако прекарва много време на компютъра, сменете го с лаптоп или с нов модел. Ако баща ви не се разделя с телефона си, някоя „умна“ джаджа ще бъде отлична идея – блутуут слушалки, колонка, нов кейс или стойка за колата.

Персонализирани чорапи

Подарък за баща - персонализирани чорапи

Персонализираните чорапи за бащи са практичен подарък за мъже. Например, надпис „Най-добрият татко на света“ в бял винил, върху черни чорапи ще предаде правилното послание и в същото време, са практични и удобни.

Те могат да се използват при всякакви поводи и са чудесен избор за Деня на бащата или друг специален повод. Тези чорапи са идеален начин да изразите колко много цените и обичате баща си.

Удобни кецове или маратонки

Подарък за баща - кецове или маратонки

В случай, че и вашия татко е от онези баща, които рядко си купуват нещо ново, чифт удобни кецове или маратонки са отлична идея за подарък. Може да заложите на любимия му бранд, или на такъв, който по принцип не може да си позволи. Най-важното е да знаете кой номер му е необходим, както и да съобразите модела и цветя с личните предпочитания на баща ви.

Хоби принадлежности

Подарък за баща - хоби

Всеки баща има хоби. Независимо дали става дума за спортове, риболов, автомобили, градинарство, сомелиерство или нещо друго, винаги може да допълните инвентара му с нещо ново. Ето няколко идеи:

  • Тениска/шапка на любимия му спортен отбор;
  • Ново риболовно оборудване;
  • Куфарче с инструменти;
  • Билет за рали или пистово състезание.
  • Комплект за правене на бира;

Уиски камъни

Подарък за баща - уиски камъни

Камъните за уиски са уникална идея за подарък за баща, особено ако е любител на уискито . Те могат да се използват за охлаждане на бърбън, без да разреждат вкуса му, и могат да бъдат скрити под красива панделка и опаковъчна хартия.

Уискито е страхотен подарък за всеки баща, а камъните за уиски са уникален начин да отпразнувате деня. Камъните за уиски няма да разредят духа и за разлика от традиционните кубчета лед няма да се разтопят. Тези камъни за уиски се предлагат в различни цветове и са опаковани в красива дървена кутия.