Предимства на алуминиевите външни ролетни щори

За любителите на тъмнината и тишината ролките на открито са идеалното решение. Защо? Тези щори са напълно регулируеми, така че можете да изключите слънчевата светлина, а вятърът и дъждът вече няма да са пречка, тъй като външните ролетни щори защитават прозорците ви и ви осигуряват уединение.

Външните ролетни щори могат да бъдат изработени от алуминий или PVC и се предлагат в широка гама от цветове, така че да могат лесно да се съчетаят с дограмата и екстериора на сградата, на която са монтирани. Външните щори осигуряват добра топло- и звукоизолация и играят важна роля за защита от взлом. Предлагат се стандартни или с вградена мрежа против насекоми. Те могат да се монтират на съществуващите прозорци или, в случай на нови сгради, на дограмата. Те могат да се управляват ръчно или с двигател, с дистанционно управление или ключ. Премиум Пласт ви предлагат стилен, семпъл или класически тип щора в зависимост от вашите предпочитания – вижте https://premiumplast.bg/vanshni-roletni-shtori – задължително попитайте за актуалните промоции! 😜

Предимства на външните ролетни щори

С външните ролетки блокирате 96% от слънчевата светлина, така че климатикът ще поддържа стаята ви хладна дори в най-горещите летни дни. Тези щори могат да бъдат поръчани за повечето размери прозорци и ще ви позволят да увеличите и оползотворите максимално вашите вътрешни и външни пространства.
Алуминиевите колела са по-дълготрайни и се предлагат в широка гама от цветове. За да придадете модерен вид на дома си, алуминият ще осигури най-приятния ефект.

Алуминиевите външни щори винаги са били най-важните аксесоари поради многобройните им предимства.
Алуминиевите външни щори отново ни изненадват с още едно важно предимство: те ви предпазват от любопитни погледи.

Не е приятно да ви „наблюдават“, докато извършвате дейности, които имат за цел да ви отпуснат. Достатъчно е да затворите щорите и можете да седнете удобно, защото няма да сте в центъра на вниманието на любопитните съседи.

Макар да звучи странно, ако живеете в къща, алуминиевите външни щори могат да ви предпазят от потенциални престъпници. Обикновено те влизат в къщата през прозореца, но щорите ще предотвратят достъпа до него. Можете да отидете спокойно на почивка, защото домът ви е в безопасност!

Размери на щорите

Като цяло размерите на външните алуминиеви щори варират от 700 мм ширина до 1300 мм височина за едноотворни прозорци и могат да достигнат съответно до 2000 мм ширина и 1600 мм височина. В зависимост от модела на PVC дограмата или структурата и цвета със сигурност ще намерите подходящия размер за вашите прозорци.

Външните ролетни алуминиеви щори могат да бъдат оборудвани с различни системи за заключване (ръчен болт, автоматичен болт, система за заключване с ключалка или система за заключване на ламелите в затворено положение).