Различни видове сребърни обеци

Сребърните обеци се предлагат в различни дизайни и стилове. Някои са малки и подходящи за ежедневно носене, докато други са по-богато украсени и идеални за специални поводи. Младите момичета и тийнейджърите харесват прости обеци, докато омъжените жени предпочитат по-големи, по-смели стилове. Някои от по-смелите стилове включват скъпоценни камъни и цветни декорации. Съвременните момичета обичат да са в крак с най-новите модни тенденции. Вкусът на всеки към бижутата е различен, но има няколко общи насоки, които могат да ви помогнат да намерите идеалния чифт за себе си.

Обеци от сребро

Сред многото налични опции за закупуване на обеци, среброто е популярен избор сред жените. Това е универсален метал, който не е склонен да потъмнява или да реагира с кожата. Освен това този метал е евтин и изисква минимална поддръжка. Независимо дали купувате обеци за себе си или за подарък, среброто е чудесен избор поради високата си стойност и достъпна цена.

Различни видове сребърни обеци - снимка

Ако търсите уникален чифт обеци, стерлинговото сребро е популярен вариант. Тази метална сплав съдържа 92,5% сребро и 7,5% други метали, което й придава по-добра форма, блясък и здравина. Тези обеци стават все по-популярни поради тяхната гъвкавост и ласкателна привлекателност. Те могат да се носят както през деня, така и през нощта и могат да бъдат едновременно елегантни и практични. Въпреки че не са скъпи, сребърните обеци могат да изглеждат зашеметяващо както на жени, така и на мъже.

Видове сребърни обеци

Шипове

Шиповете са малки и обикновено прости обеци, които не висят над ушната мида. Те са надеждни и практични за всеки повод. Те могат да се състоят от един единствен камък или няколко по-малки. Блестящите камъни и привличащите вниманието обеци са страхотни за по-официална обстановка. Обикновените камъни могат да стоят сами или да добавят допълнителен блясък заедно с други бижута. Този тип обеци могат и да не съдържат камъни, а само сребро.

Различни видове сребърни обеци - шипове

Висящи

Висящите обеци, както подсказва името, увисват под ушната мида. Те могат да бъдат в най-различни форми, като към тях може да са добавени перли, камъчета или други украшения.

Халки

Халките са малки или големи кръгли или полукръгли обеци, които са предпочитан модел за много дами. Те могат да бъдат съвсем обикновени, или да са с различни украси за по-впечатляващ вид.

Видове обеци според закопчаването

  • Винт
  • Винт с резба
  • Рибарска кука
  • Закопчаване с лост
  • Английско закопчаване
  • Пружинно закопчаване (класически халки)
  • Френско закопчаване
  • Щипка
Различни видове сребърни обеци - закопчаване

Сребърните обеци са сред най-предпочитаните бижута. Те не само са ефектни и красиви, но са изключително качествени. Това позволява да ги носите постоянно, особено ако сте избрали по-малки и удобни модели. В случай, че се нуждаете от нови сребърни обеци, доверете се на My Silver и техните уникални модели.