3 стилни начина за носене на дамски джапанки това лято

Дамските джапанки са идеални за летните горещини. Те са леки, лесно се обуват и предлагат много свежи и забавни възможности за избор на стил. Има толкова много различни начини, по които можете да носите дамски джапанки този сезон – без значение от личния ви вкус или чувство за мода.

Променете външния си вид с цветни каишки и бижута

Джапанките често са най-цветните и привличащи вниманието обувки в гардероба ви. Можете да използвате това в своя полза, за да придадете на външния си вид малко повече динамика. Ако искате да превърнете външния си вид от скучен в смел, опитайте да добавите цветен шал или колие към облеклото си. Друг чудесен начин да направите по-смела визия е, като носите смела цветна или шарена каишка на сандалите си. Ако искате да разнообразите обстановката, опитайте да добавите няколко аксесоара към визията си, за да придадете едновременно цвят и интерес.

Открийте света на клиновете с джапанки на платформа

Ако търсите по-значителен външен вид с повече височина и стил, опитайте с чифт джапанки с платформа. Тези сандали с по-висок ток изглеждат чудесно с почти всяко облекло – от къси панталони до рокля. Джапанките с платформа се предлагат и в широка гама от цветове и материали, така че със сигурност ще намерите чифт, който е идеален за вас.

Въведете малко структура с атлетични джапанки

Ако търсите по-небрежна визия, опитайте с атлетични джапанки. Тези сандали се предлагат в няколко стила, но най-популярен е тенис стилът. Този чифт спортни джапанки е чудесен за носене около къщата, когато не искате да се разхождате с вътрешни чехли. Атлетичните джапанки са също така практичен избор за активен начин на живот.

Обувки

Заключение

Има толкова много различни начини, по които можете да носите дамски джапанки този сезон. За да се възползвате максимално от летните си сандали, опитайте да промените визията си с цветни каишки и бижута, да откриете света на клиновете с джапанки на платформа или да навлезете малко в структурата с атлетични джапанки. Джапанките са идеалните сандали за топлото време и се предлагат в толкова много различни стилове, че със сигурност ще намерите чифт, който е идеален за вас.