Христо Бозов – SEO специалист

Христо Бозов е предприемач и Growth Hacker чиято цел е да помогне на колкото се може повече предприемачи и собственици на малък бизнес да растат и се развиват. А това е неговото послание:

„Ако четете тези редове, сигурен съм, че можете да постигнете това. Повечето от клиентите ми искат да стартират в интернет, а много други вече са започнали, но не постигат резултати. Много предприемачи искат да променят живота си, но не знаят откъде да започнат. Това, което знаят е, че искат да могат да живеят от собствения си проект онлайн, да имат повече свобода и да спрат да се притесняват за парите.

Тук можете да разберете как да създадете видим онлайн бизнес, който генерира приходи от автоматичен пилот. Моите статии и моят подкаст за цифрови предприемачи ще ви насочат. Ще научите как да се позиционирате като ориентир във вашия професионален сектор.

Аз съм предприемач повече от 25 години и последните няколко години съм посветил на обучението на предприемачи и малкия бизнес с курсове, консултации и индивидуално наставничество, с което предоставям по-персонализирана подкрепа за 12 месеца. Предоставям и различни услуги: уеб дизайн, създаване на онлайн курсове и академии, SEO и реклама във Facebook Ads и Google AdWords.“