Невероятните POS cardboard display и как помагат за повече продажби

Сигурно знаете какво представляват стелажите POS cardboard display, които можете да видите във всеки магазин. Изработват се от велпапе или от еко пластмаса и разполагат с поне няколко рафта, на които се поставят продуктите. POS cardboard display стелажите Dimeko са 100% рециклируеми и могат да имат най-разнообразен дизайн. Освен високото ниво на персонализация обаче, POS дисплейте имат и доста други предимства. Нека да видим, кои са те.  

  • Възможността за индивидуален печат;
  • Персонализация и 3D визуализация;
  • Възможност за сменяеми елементи, гарантираща издръжливост и гъвкавост;
  • POS cardboard display за универсална употреба;
  • Индивидуално изрязване на контура за атрактивен вид на изложените продукти;
  • Интелигентна конструкция;
  • Лесни за разгъване и поставяне на място;
  • Екологично съобразни;
  • Стабилни са.

POS cardboard display от картон и велпапе

POS дисплеите се изработват по поръчка индивидуално за всеки бранд. Светът на търговията на дребно се промени драстично през последните години, особено в начина, по който продуктите се опаковат и предлагат за продажба. Вече не е достатъчно, те да са просто изложени на рафтовете в магазина, трябва и да са по-достъпни от всички останали конкурентни продукти.

POS дисплеите са идеални като атрактивна и рентабилна рекламна среда на търговски панаири, в магазините, в супермаркетите и изобщо навсякъде, където се продават стоки. Те осигуряват бърз достъп до продуктите и разграничават продукта от конкурентите му.

Лесни са за сглобяване

Когато се излагат продукти в много магазини, то трябва да се осигури лесен за сглобяване модел POS cardboard display. В противен случай, има вероятност, това да затрудни служителите в магазините и те да не го разположат както трябва. От Dimeko наблягат на факта, че за да се сглоби един POS дисплей от велпапе, не трябва да са необходими никакви инструменти. Това е огромно преимущество за този, който го сглобява.

Освен сглобяването, трябва да се акцентира и на изискванията за пространство и за съхранение на продуктите. Това обаче могат да го знаят само специалистите в изработката на POS cardboard display. Те знаят как да създадат модела на стелажа, така че да може продуктите да се виждат и вземат лесно. Възможно е един стелаж да бъде отворен към 4 страни едновременно, а може да е отворен и само към 2. Например, POS дисплейте, които се слагат на пътеките в супермаркетите обикновено имат две страни, докато тези, които се позиционират в широката част близо до касите, е възможно да имат 4 страни.

количка

Колко време може да се използва един POS дисплей?

Това до голяма степен зависи от качеството на изработката му. На първо време, цената на стелажа трябва да е разумна. Това включва не само дизайна му, ами и изработката, принтирането на логото и изображенията. След това, качеството, на велпапето или на картона, е необходимо да е високо. Благодарение на структурата и на самия картон, един POS дисплей може да има дълъг експлоатационен живот. Тоест няма да ви се налага всеки сезон да изработвате нови бройки.

Каква може да бъде конструкцията на един POS дисплей?

Дисплейните конструкции могат да са изработени изцяло от висококачествен картон или велпапе. Цялата конструкция може да бъде и рециклирана след употреба, което я прави по-екологично съобразен продукт спрямо много други алтернативи на пазара.

Можете да персонализирате своя продукт, така че да се използва по много различни начини и за различни цели. Конструкцията на POS cardboard display трябва да бъде много лека, но и да стои стабилно на пода. Това е необходимо, защото ако бъде поставена в зона с голям трафик, каквато често е зоната на касите, то неминуемо някой ще я блъсне без да иска. Ако това се случи, продуктите, подредени на дисплея, не трябва да паднат. Лекото тегло пък е необходимо, за да може да се пренасят по-лесно. Логистиката на 1-2 стелажа е лесна, ако обаче са 50-60 тогава лекото тегло е от съществено значение.

Повече информация може да откриете на https://dimeko.com/