Най-добри характеристики на Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 идва с три функционални бутона за навигация. Устройството обаче поддържа и Android навигация с жестове, която може да се активира чрез плъзгане надолу от горната част на дисплея. За да направите това, отворете настройките на дисплея и след това превъртете надолу до лентата за навигация. След това можете да промените реда на бутоните за навигация, като изберете „Жестове за плъзгане“.

5000mAh батерия

Батерията е едно от най-големите предимства на Samsung Galaxy S22. Батерията му от 5000 mAh може да поддържа захранването на устройството с часове. Освен това устройството може да зареди 60% от батерията си за половин час. Това е страхотна новина за тези, които трябва да приемат дълги разговори или да използват поточна медия ежедневно.

One UI 4.1 интерфейс

Samsung пусна най-новата актуализация за Galaxy S22, включваща интерфейса One UI 4.1. Тази нова компилация е базирана на Android 12L и носи подобрения на голям екран като нова лента на задачите. Тази нова функция е подобна на тази на Galaxy Z Fold 4. Улеснява стартирането на няколко приложения едновременно. Той също така идва със Samsung Knox, система за сигурност, която е подобна на Knox на Android.

Предимства на Самсунг Галакси S22 - интерфейс

One UI 4.1 е налична на Samsung Galaxy S22 и други телефони Galaxy. Компанията ще пусне актуализацията на повече устройства през следващите месеци. Този ход ще гарантира, че повече хора могат да се насладят на най-новите функции на телефоните. Последната актуализация на Samsung също добавя нова клавиатура с Grammarly и функции за динамична камера.

Портретен режим

Samsung Galaxy S22 256GB S901 е Android смартфон с капацитет за съхранение от 256 000 MB и 8192 MB работна памет. Оборудван е с камера, която прави добри снимки. Той също така поддържа 5G, съвместим е с Bluetooth версия 5.0 и е водоустойчив (IP-X8).

Портретният режим на Samsung Galaxy S22 използва технологията „AI stereo deep mapping“ за създаване на снимки със симулирано замъгляване на фона. Камерата може да прави снимки на обекти на разстояние до три фута, като изображението е центрирано. Това помага обектът да изглежда по-естествен. Фонът няма да се замъгли, ако обектът е по-далеч от три до пет фута.

Портретният режим на Samsung Galaxy S22 е наличен както на предната, така и на задната камера. Функцията работи добре, когато светлината е слаба. Ако фонът е тъмен, камерата ще може да намери по-светла област, което ще й позволи да улови повече детайли. Портретният режим на Samsung предлага и Pro режим за по-напреднали потребители.

Предимства на Самсунг Галакси S22 - портретен режим

Ненадминати възможности за мащабиране

Ненадминатите възможности за увеличение на Samsung Galaxy S22 Ultra са първите по рода си. Телефонът е първият смартфон с 10-кратно оптично увеличение. Освен това идва с иновативен стилус и първокласен софтуер за Android. Въпреки това, огромният размер на телефона и раздутите функции на камерата може да отблъснат някои потребители.

Възможностите на Samsung за 10X оптично и 30X хибридно увеличение са несравними. Тяхната 100-кратна способност за „Космическо увеличение“ също е ненадмината. S22 Ultra предлага и впечатляващ 10X перископен обектив за по-добро макро изживяване. Samsung продължава да подобрява изживяването при мащабиране в своята серия Galaxy S с всеки нов модел.

Предимства на Самсунг Галакси S22 - S Pen

Вграден стилус S Pen

Вграденият стилус S Pen на Samsung Galaxy S22 може да ви помогне да пишете и рисувате по-ефективно. Той разполага с активен дигитайзер, което означава, че открива, когато писалката е близо до екрана. Писалката може да се използва и за отваряне на менюта и достъп до други опции в определени приложения. S Pen разполага и със система за предупреждение, която ще ви уведоми, ако случайно изпуснете телефона си или забравите да го приберете.

Вграденият стилус S Pen на Samsung Galaxy S22 Plus не е съвместим с устройства от предишната серия Galaxy Note, което означава, че ще трябва да използвате пръстите си или писалка на трета страна. Вграденият стилус също е ограничен за използване в режим S Pen, което означава, че няма да можете да поставите предишната серия Galaxy Note.

За Samsung Galaxy S22 цена е сред най-важните предимства за потребителите. Не се тревожите, страхотни условия на покупка и доставка ще откриете в един от най-високо оценените магазини за смартфони в България – Mobile Point.