Топ 4 съвета как да изберете най-подходящия ключодържател

Така или иначе ви е нужен някакъв аксесоар , който да държи ключовете Ви на едно място, защо да не е стилен и атрактивен. Ако възнамерявате да направите подарък на Вашата половинка или на близък приятел, тогава един красив ключодържател СОМАХА може да е много добър избор. Ще ви дадем някои съвети как да подберете най-подходящия, когато има безброй много модели. Важно е да е изработен качествен, за да не се счупи бързо и освен това е нужно да няма остри ъгли, за да не се пореже човек, когато го вади от чанта. Необходимо е да е достатъчно голям, за да е удобен за хващане, но пък не и прекалено голям и да заема твърде много място. За жени много подходящи ключодържатели са тези, които блестят или имат някакви камъчета. Много често, ако жената излиза без чанта, носи само ключовете си и телефона и ключодържателят е задължително да изглежда добре.

Ключодържатели за двойки

Това не е точно индивидуален подарък, а по-скоро подарък за половинки. В днешно време е много трудно да намерим специален момент, в който да изразим любовта си. Персонализираните ключодържатели за двойки могат да се превърнат точно в такъв символ. Можете да си размените с половинката по половин сърце или парченца пъзел, които се допълват. Друг вариант е да си изберете еднакви ключодържатели, като по този начин ключовете ви за общия ви дом ще изглеждат абсолютно еднакви.

Ключодържател сърце или знака за безкрайност

Независимо дали търсите подарък за половинка или много добър приятел, тези двата символа са признак на вечна любов. Не ги подарявайте обаче на случайни хора, а само на тези, които наистина мислите, че ще приемат ключодържателят, като нещо ценно. Изобщо стоманата, от която се изработват повечето ключодържатели, е много подходящ материал за изработване на аксесоари и бижута. Твърд е и не се драска лесно. Тоест, колкото и да си изпускате ключовете, стоманеният ключодържателят ще продължи да изглежда добре.

ключодържател с кожа и стомана надпис Пловдив

Да подарите ли ключодържател с име или инициали?

Това е прекрасен избор за именни дни или за новородено. Имената ни са често визитката към света и повечето хора се отнасят с особено внимание към собственото си име. Ако искате да зарадвате човек, който има добро мнение за името си и не пропуска да празнува именния си ден, тогава ключодържател с имената му или с инициалите му е прекрасен избор. Моделите могат да са най-разнообразни – от събрани букви една до друга, до изрязани лазерно в стоманена пластина. Освен това към надписа може да има и картинка или някакъв символ, който да описва човека.

Стоманен или кожен ключодържател?

Кожата е материал, който се хваща лесно и не се изплъзва от пръстите. Това е и основната причина, толкова много хора да предпочитат кожени ключодържатели. Проблемът с тях е че ако са изработени само от кожа не са кой знае колко атрактивни. Най-добрият вариант е да се съчетае кожа и стомана, както са направили в Somaha.bg. Техните модели са интересни, изработката е качествена и са подходящи както за жени, така и за мъже. Кожените ключодържатели могат да бъдат със стоманени елементи, които да са в най-различни вариации – от модели на коли, до зодиакални знаци или надписи. Общо взето всичко, което си представите може да бъде изработено в съчетание от кожа и стомана.

Когато избирате ключодържател за близък човек, уверете се, че избирате модел, който ще допадне на него, а не такъв, който допада на вас. Подаряването на подаръци е нещо много специално, което трябва да бъде направено с внимание към детайлите и грижа за другия човек. Ключодържателят, колкото и малък подарък да е, той е носи емоция и персонално отношение, така че не го зачерквайте, като нещо недостатъчно. Понякога най-малките подаръци, най-много радват близките ни хора.