Какво да проучите, преди да изберете лазерен център?

Когато избирате лазерен център, трябва да имате предвид много неща. Искате да изберете такъв, който предлага правилния тип лазерно лечение за вашите специфични нужди. Преди да изберете лазерен център, важно е да определите своя ценови диапазон и да вземете информирано решение въз основа на ефикасност и качество. Също така, не избирайте просто най-ниската оферта – по-високата цена може да означава по-добро качество, безопасност и поддръжка след продажбата.

Обстановката

Когато избирате лазерен център, независимо дали се нуждаете от лазерна епилация или лечение на белези или акне, трябва много внимателно да проучите базата, на чиято територия се извършват процедурите. Един добър лазерен център ще има чисто и подредено пространство, оборудвано с високотехнологични, модерни лазери. За да проучите това, може да разгледате снимки в социалните мрежи, такива от потребители, или да попитате познати и приятели за тяхното мнение. В никакъв случай не се доверявайте на студиа с лоша хигиена.

Как да изберем лазерен център - обстановка

Компетентност на персонала

Друго много важно нещо, което ще определи избора ви, е компетентността на персонала. Това означава не само да се уверите, че имат нужните квалификация и сертификати, но и реално да разберете дали знаят какво правят. Проучете ги, като ги попитате лично за същността на процедурите, възстановяването и други въпроси, които ви интересуват. Веднага ще си проличи, ако служителите са некомпетентни.

Отзивчивост

Освен компетентни спрямо процедурите, козметиците трябва да бъдат и отзивчиви, за да можете напълно да им се доверите. Бързо ще усетите дали човекът насреща приема работата си като мисия или като досадна дейност, която му се налага да върши. Отзивчивият служител ще отговори и на всичките ви въпроси.

Как да изберем лазерен център - персонал

Цените

Въпреки, че лазерните процедури вече са широкоразпространени, все още има центрове, които държат доста висока цена. Тази точка от проучването следва да ви отнеме време и внимание, тъй като не винаги по-скъпата цена е гаранция за качество, а от друга страна, не бива да се хвърляте и на най-евтината оферта.

Работно време

Много хора не обръщат внимание на работното време, когато избират студиа за козметични процедури. Истината е, че това е важен фактор, за да може да съчетаете процедурата с ежедневието си. Проверете дали избрания център е отворен във време, в което ви е удобно, за да не ви се налага да размествате графика си.

Как да изберем лазерен център - работно време

Отзиви от клиенти

Разбира се, най-важното нещо при избор на лазерен център е да проучите отзивите на клиентите. Има два начина да го направите.

На първо място, попитайте познати и приятели за тяхното мнение и не се задоволявайте с простото „Харесва ми“ или „Не ми харесва“. Помолете ги да ви обяснят защо са отишли, какви са били нуждите им, как е протекла процедурата и какви са резултатите.

Освен това, можете да разгледате отзиви на клиенти в социалните мрежи, които също ще ви дадат представа дали лазерният център си заслужава!