КАКВО Е МОНОБЛОК ТОАЛЕТНА?

Тоалетната моноблок е мястото, където казанчето или резервоарът за вода седи директно върху тоалетната чиния , която е прикрепена към пода, а казанчето към стената. Те са една от най-популярните опции, тъй като са лесни за инсталиране и се предлагат в широка гама от модерни и традиционни стилове.

Някои тоалетни имат дизайн за изплакване в стената, който скрива грозните водопроводни инсталации и улеснява процеса на почистване . Монтирана на стена тоалетна ще създаде по- съвременен вид .

Предимство: лесен за инсталиране, не изисква външни или скрити тръбопроводи, подходящ за повечето бани, Разполага с широка гама от стилове, от които да избирате

  ЪГЛОВИ САНИТАРНИ ТОАЛЕТНИ

Ъгловите тоалетни са специално проектирани да се поберат в ъгъла на банята , като помагат да се увеличи максимално наличното пространство. Идеални са за много малка баня .

Предимство: Стилен и спестяващ място, идеален за малки бани.

 ОКАЧЕНА ТОАЛЕТНА

Добър вариант за добавяне на съвременен стил към вашата баня, окачената тоалетна сякаш се носи над пода, тъй като казанчето и аксесоарите му не се виждат. Окачената конструкция подобрява усещането за пространство и улеснява почистването на пода.

Окачените тоалетни са проектирани да бъдат оборудвани със скрито казанче зад стена или шкаф. Ако казанчето е в стената, ще трябва да осигурите достъп по време и след монтажа. Освен това ще трябва да закупите отделно казанче за вграждане и рамка за стена.

Предимство: Увеличете максимално пространството, създайте съвременен стил, идеален за малки бани.

 ВГРАДЕНИ ТОАЛЕТНИ

Тоалетните с вградено казанче са модерен вариант и много приличат на тоалетна моноблок, с изключение на това, че казанчето е скрито в модула или в стената.

Проектиран да се възползва от минималното подово пространство. С чист и подреден външен вид, тъй като тръбите са скрити заедно с казанчето и се почистват лесно.

При закупуване на тоалетна за вграждане трябва да вземете казанчето и мебелите за вграждането й, отделно от тоалетната. Достъпът до резервоара трябва да бъде гарантиран след монтажа.

Предимство:

Модерен и компактен външен вид.

Минимално използване на пространството.